Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη

 

Ακολούθως παρατίθενται σύντομα βιογραφικά σημειώματα των μελών του Δ.Σ. καθώς και των Ανώτερων Διευθυντικών Στελεχών:

 

Άρις Τζιρακιάν -- Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος

Έχει κάνει σπουδές Μηχανολογίας και εργάζεται στην Εταιρεία από το 1987.

 

Λυμπαρέτ Α. Τζιρακιάν - Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός και κάτοχος μεταπτυχιακού στα χρηματοοικονομικά και την διαχείριση κινδύνου. Εργάζεται στην Εταιρεία από το 2007.

 

Μάιντα Τζιρακιάν του Λιμπαρέτ, Αντιπρόεδρος

 

Λιμπαρίτ Κεβορκιάν - Μη εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος (BA) του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης του Αμερικανικού Κολλεγίου Deree College. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΑ) του Middlesex University Business School σε Marketing Management. Εργάζεται και εξειδικεύεται στο κλάδο της διέλασης αλουμινίου με πολυετή εμπειρία. Έχει ηγηθεί της Διεύθυνσης Marketing της Europa για περισσότερο από μια δεκαετία, έχοντας συμβάλει και βραβευτεί για τη δημιουργία μιας από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες μάρκες της αγοράς των δομικών υλικών.

 

Αθανασία Στεφανίδου - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Δικηγόρος Αθηνών Παρ' Εφέταις. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου του Leiden της Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (L.L.M. in European Law) και Διπλώματος Σπουδών στο Φορολογικό Δίκαιο (Μακροχρόνιο Σεμινάριο Φορολογικού Δικαίου - Dip Tax) της ακαδημίας της εταιρείας Pricewaterhouse Coopers (PwC).

 

Νικόλαος Κοντόπουλος - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος του Boston University με πτυχία (BSc) στα οικονομικά και την πληροφορική.  Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Masters) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Northeastern University της Βοστώνης. Έχει εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο και στο χώρο της πληροφορικής.

 

Αλέξανδρος Ζάβρας, Οικονομικός Διευθυντής, Υπεύθυνος τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων

Είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, οικονομολόγος και μέλος του Ο.Ε.Ε. Έχει εργαστεί στον εγχώριο βιομηχανικό τομέα, σε πολυεθνικές εταιρείες και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας. Εργάζεται στην Εταιρεία από τον Δεκέμβριο 2012.

 

Ζακυνθινός Ευάγγελος, Εσωτερικός Ελεγκτής της Εταιρίας.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.