Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη

 

Ακολούθως παρατίθενται σύντομα βιογραφικά σημειώματα των μελών του Δ.Σ. καθώς και των Ανώτερων Διευθυντικών Στελεχών:

 

Άρις Τζιρακιάν -- Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος

Έχει κάνει σπουδές Μηχανολογίας και εργάζεται στην Εταιρεία από το 1987.

 

Λυμπαρέτ Α. Τζιρακιάν - Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος της Σχολής Μεταλλείων- Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π), κατέχοντας την εξειδίκευση στις Μεταλλουργικές Διεργασίες, λόγω του ενδιαφεροντός του με το χάλυβα. Έλαβε στη συνέχεια μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο London School of Business & Finance, σε ένα από τα πιο αξιόλογα Πανεπιστήμια του κλάδου του, σύμφωνα με τους Financial Times. Το Αντικείμενο σπουδών του αποτέλεσαν τα Χρηματοοικονομικά (Finance), λαμβάνοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση του Ρίσκου (Risk Management). Εργάζεται στην εταιρία απ’ το 2007, όπου 5 χρόνια αργότερα, ανέλαβε τη θέση του διευθυντή παραγωγής και από το 2015 έως και σήμερα με εμπορικό προσανατολισμό, εκτελεί χρέη Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία Σωληνουργεία. Παράλληλα από το 2013 εως σήμερα, εκτελεί και χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία Profil Accessories Α.Ε.

 

Μάιντα Τζιρακιάν του Λιμπαρέτ, Αντιπρόεδρος

Εργάζεται στην Εταιρεία από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της και έχει διατελέσει επί σειρών ετών διευθύντρια του γραφείου Νέας Ιωνίας, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με τη διενέργεια όλων των τραπεζικών συναλλαγών και την εξυπηρέτηση των μετόχων.

 

Λιμπαρίτ Κεβορκιάν - Μη εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος (BA) του τμήματος οργάνωσης και διοίκησης του Αμερικανικού Κολλεγίου Deree College. Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΑ) του Middlesex University Business School σε Marketing Management. Έχει ηγηθεί της Διεύθυνσης Marketing της Europa Profil Αλουμίνιο για περισσότερο από μια δεκαετία, έχοντας συμβάλει και βραβευτεί για τη δημιουργία μιας από τις πιο επιτυχημένες και αναγνωρίσιμες μάρκες της αγοράς των δομικών υλικών. Σήμερα κατέχει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Europa Profil Αλουμίνιο Α.Β.Ε.

 

Ειρήνη Κεβορκιάν - Σύμβουλος, Μη εκτελεστικό μέλος

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree College με πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων (Management and Organizational Behavior). Συνέχισε τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου το 1999 αποφοίτησε με MBA από το University of Hull. Από τον Σεπτέμβριο του 1999 εργάζεται στον Όμιλο Τζιρακιάν ως Διευθύντρια Προμηθειών.

 

Αθανασία Στεφανίδου - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Δικηγόρος Αθηνών Παρ' Εφέταις. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Πανεπιστημίου του Leiden της Ολλανδίας στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο (L.L.M. in European Law) και Διπλώματος Σπουδών στο Φορολογικό Δίκαιο (Μακροχρόνιο Σεμινάριο Φορολογικού Δικαίου - Dip Tax) της ακαδημίας της εταιρείας Pricewaterhouse Coopers (PwC).

 

Νικόλαος Κοντόπουλος - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος του Boston University με πτυχία (BSc) στα οικονομικά και την πληροφορική.  Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Masters) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Northeastern University της Βοστώνης. Έχει εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο και στο χώρο της πληροφορικής.

 

Αλέξανδρος Ζάβρας, Οικονομικός Διευθυντής, Υπεύθυνος τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων

Είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, οικονομολόγος και μέλος του Ο.Ε.Ε. Έχει εργαστεί στον εγχώριο βιομηχανικό τομέα, σε πολυεθνικές εταιρείες και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας. Εργάζεται στην Εταιρεία από τον Δεκέμβριο 2012.

 

Ζακυνθινός Ευάγγελος, Εσωτερικός Ελεγκτής της Εταιρίας.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.