Ανώτατα Διευθυντικά Στελέχη

 

Ακολούθως παρατίθενται σύντομα βιογραφικά σημειώματα των μελών του Δ.Σ. καθώς και των Ανώτερων Διευθυντικών Στελεχών:

 

Άρις Τζιρακιάν -- Πρόεδρος - Εκτελεστικό μέλος

Έχει κάνει σπουδές Μηχανολογίας και εργάζεται στην Εταιρεία από το 1987.

 

Λυμπαρέτ Α. Τζιρακιάν - Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος της Σχολής Μεταλλείων- Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π), κατέχοντας την εξειδίκευση στις Μεταλλουργικές Διεργασίες, λόγω του ενδιαφεροντός του με το χάλυβα. Έλαβε στη συνέχεια μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο London School of Business & Finance, σε ένα από τα πιο αξιόλογα Πανεπιστήμια του κλάδου του, σύμφωνα με τους Financial Times. Το Αντικείμενο σπουδών του αποτέλεσαν τα Χρηματοοικονομικά (Finance), λαμβάνοντας εξειδίκευση στη Διαχείριση του Ρίσκου (Risk Management). Εργάζεται στην εταιρία απ’ το 2007, όπου 5 χρόνια αργότερα, ανέλαβε τη θέση του διευθυντή παραγωγής και από το 2015 έως και σήμερα με εμπορικό προσανατολισμό, εκτελεί χρέη Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία Σωληνουργεία. Παράλληλα από το 2013 εως σήμερα, εκτελεί και χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία Profil Accessories Α.Ε.

 

Μάιντα Τζιρακιάν του Λιμπαρέτ, Αντιπρόεδρος

Εργάζεται στην Εταιρεία από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης της και έχει διατελέσει επί σειρών ετών διευθύντρια του γραφείου Νέας Ιωνίας, το οποίο ήταν επιφορτισμένο με τη διενέργεια όλων των τραπεζικών συναλλαγών και την εξυπηρέτηση των μετόχων.

 

Ανούς Τζιρακιάν του Κρικόρ - Μη εκτελεστικό μέλος

Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης και είναι πτυχιούχος BA Management in Organizational Behavior and Total Quality Management του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, Deree College. Εργάζεται στην εταιρεία Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ από το 1998, κατέχοντας τη θέση της Γενικής Διεύθυνσης των Παραγωγικών τμημάτων της εταιρείας. Την τριετία 2009 – 2012 ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή στην εταιρεία Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ, έχοντας παράλληλα την ευθύνη του προγράμματος ενεργειακής ανάπτυξης και επενδύσεων της εταιρείας. Μεταξύ των ετών 1998 – 2012 υπήρξε αδιάλειπτα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ. Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά, έχοντας υπάρξει πολλές φορές εισηγήτρια σε ημερίδες σχετικές με τον κλάδο του αλουμινίου αλλά και σε ημερίδες σχετικές με την ανάλυση και αντιμετώπιση προβλημάτων που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή των Οινοφύτων. Μιλάει δύο γλώσσες, Αγγλικά και Ιταλικά.

 

Ειρήνη Κεβορκιάν - Σύμβουλος, Μη εκτελεστικό μέλος

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree College με πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων (Management and Organizational Behavior). Συνέχισε τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου το 1999 αποφοίτησε με MBA από το University of Hull. Από τον Σεπτέμβριο του 1999 εργάζεται στον Όμιλο Τζιρακιάν ως Διευθύντρια Προμηθειών.

 

Γεώργιος Γκουζούλης - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και ομιλεί τρεις γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι επιχειρηματίας με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την παραγωγή και εμπορία βιομηχανικών μηχανημάτων αντιπροσωπεύοντας παράλληλα μεγάλους οίκους του εξωτερικού. Διαθέτει επαρκείς γνώσεις στον τομέα της βιομηχανίας σωλήνων μορφής στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία.

 

Νικόλαος Κοντόπουλος - Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Είναι απόφοιτος του Boston University με πτυχία (BSc) στα οικονομικά και την πληροφορική.  Είναι επίσης κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (Masters) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Northeastern University της Βοστώνης. Έχει εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο και στο χώρο της πληροφορικής.

 

Αλέξανδρος Ζάβρας, Οικονομικός Διευθυντής, Υπεύθυνος τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων

Είναι απόφοιτος του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, οικονομολόγος και μέλος του Ο.Ε.Ε. Έχει εργαστεί στον εγχώριο βιομηχανικό τομέα, σε πολυεθνικές εταιρείες και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας. Εργάζεται στην Εταιρεία από τον Δεκέμβριο 2012.

 

Ζακυνθινός Ευάγγελος, Εσωτερικός Ελεγκτής της Εταιρίας.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.