ΠΡΟΦΙΛ

Η Εταιρεία "ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ PROFIL Α.Ε" λειτουργεί με την σημερινή της νομική μορφή , ως Ανώνυμος Εταιρεία από το 1967 (ΦΕΚ 310/27.04.1967).

 

Αρχικοί μέτοχοι και ιδρυτές της Εταιρείας ήταν οι Λιμπαρέτ Τζιρακιάν του Τακβόρ και Αννούς Τζιρακιάν
 
Η Εταιρία δραστηριοποιείται, από την ίδρυσή της, στην βιομηχανική παραγωγή παντός τύπου σωλήνων χάλυβα, σε διάφορες μορφές. Οι σωλήνες αυτοί διατίθενται σε διάφορες μορφές (π.χ. δοκούς σε διάφορα σχήματα) και σε διάφορες διαστάσεις. Ο κατάλογος των προϊόντων περιλαμβάνει πάνω από 250 διαφορετικά προϊόντα διαφόρων ποιοτήτων και διαστάσεων.


Η έδρα της Εταιρείας είναι στο 56ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Οινόφυτα Βοιωτίας όπου βρίσκονται και οι κεντρικές εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και τα κεντρικά γραφεία της.

 

Η συνολική επιφάνεια των κτιριακών εγκαταστάσεων της εταιρείας ανέρχεται σε 19.496 τ.μ. και αφορούν χώρους βιομηχανοστασίων, αποθηκών και γραφείων.

 

Η Εταιρία είναι καταχωρημένη στα Μητρώα Ανωνύμων Εταιριών του Υπουργείου Ανάπτυξης με ΑΡ.Μ.Α.Ε.9615/06/Β/86/41 ενώ διαθέτει υποκατάστημα στην Λ. Κηφισού 71, στο Αιγάλεω, εκτάσεως 1.906 τ.μ. και το οποίο λειτουργεί ως αποθήκη.