ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ

 

Η EUROPA PROFIL Α.Β.Ε. αποτελεί μία από τις κυρίαρχες εταιρίες διελασης στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε από το 1964 από τον κο Λυμπάρη Τζιρακιάν , που φέρει σήμερα το τίτλο του Προέδρου της εταιρίας και ξεκίνησε σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση  με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό , τη τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό.  


Σήμερα 41 έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 350 υπαλλήλους .


Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής EUROPA PROFIL A.B.E. είναι η σταθερότητα και η δυναμική  που προκύπτει από την πολυετή παρουσία στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθός της, το οργανωμένο δίκτυο της, τη θέση της στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή  αλλά και την κερδοφόρα επιχειρηματική της δραστηριότητα .
Επίσης, η εταιρία διακρίνεται για τη δυνατότητα της να διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό τη τάση των τελικών προϊόντων συνδεδεμένων με υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και πιστοποίησης. Για αυτό και έχει  υψηλό μερίδιο αγοράς σε συστήματα αλουμινίου στην Ελληνική αγορά ενώ διαθέτει και άλλου τύπου προϊόντα όπως οι πόρτες ασφαλείας, οι βάσεις φωτοβολταικών πλαισίων και τα εξαρτήματα αλουμινίου.


Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά η εταιρία λειτουργεί σήμερα πρωταγωνιστικά στην αγορά με προσήλωση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στο δίκτυο της, τους συνεργάτες της και τους τελικούς χρήστες.

 

 

 

H ΑΛΜΕ ΑΒΕΕ εταιρεία του ομίλου Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ιδρύθηκε το 1991 και ειδικεύεται στο χώρο του παραδοσιακού κάγκελου προσφέροντας στον καταναλωτή προϊόντα ποιότητος. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο 56ο χλμ εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας ,Οινόφυτα Βοιωτίας όπου βρίσκονται οι κεντρικές εγκαταστάσεις της καθώς και τα κεντρικά γραφεία της.


Η εταιρεία μεταφέρει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής τα προϊόντα της από την κεντρική αποθήκη προς τους πελάτες ενώ οι παραδόσεις για τους πελάτες της επαρχίας γίνονται μέσω πρακτορείων.


Η εταιρεία ασχολείται με τη δημιουργία μεταλλικών κατασκευών κατάλληλων για περιφράξεις, σκάλες, μπαλκόνια καθώς και με την κατασκευή μεταλλικών επίπλων και την διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία διέγραψε ανοδική πορεία εμπλουτίζοντας την γκάμα της με καλαίσθητες και διαχρονικές δημιουργίες από ατόφιο σίδερο. Η σχέση μας με τον πελάτη χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη και συνέπεια. Με την πολυετή πείρα μας ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας δημιουργώντας και ειδικές κατασκευές συνδυάζοντας ποιότητα & τιμή.

 

 

Η εταιρεία ΤΕΧΝΟΣΩΛ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1974 στην Μεταμόρφωση Αττικής με αρχική δραστηριότητα την παραγωγή διάτρητων γωνιακών ελασμάτων και μεταλλικών ραφιών τύπου DEXION . Με το πέρασμα των χρόνων η εταιρεία ασχολήθηκε με το γενικό εξοπλισμό καταστημάτων (Super Markets - Αποθηκευτικοί χώροι).

 

Η ΤΕΧΝΟΣΩΛ Ε.Π.Ε. είναι μέλος του ομίλου Εταιρειών ΛΥΜΠΑΡΕΤ .ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ. Οι εταιρείες του ομίλου, (PROFILEUROPA -  ΑΛΜΕ - βρίσκονται στο προσκήνιο του βιομηχανικού χώρου τα τελευταία τριάντα χρόνια πραγματοποιώντας  επενδύσεις στους τομείς επεξεργασίας αλουμινίου , σιδήρου και στον χώρο των κατασκευών κτιρίων. Οι εγκαταστάσεις της καταλαμβάνουν χώρο 2.150 m2 και σε αυτές στεγάζονται η μονάδα παραγωγής και επεξεργασίας συστημάτων αποθήκευσης ,

  •  οι αποθήκες έτοιμων προϊόντων , η έκθεση και τα γραφεία της εταιρείας.


Από το 1996 η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον τομέα των κατασκευών βαρέων συστημάτων αποθήκευσης , (midi racks , longspan , drive in , pallet racking , cantilever), καθώς και στον τομέα της οργάνωσης - διαχείρισης αποθηκών με συστήματα διακίνησης και μεταφοράς των εμπορευμάτων.